«ВОЛНА» у Кенії!

12.11.2019

«ВОЛНА» у Кенії!

 

“Наша спільнота включена на різних рівнях та тримає руку на пульсі. 11 жовтня в Найробі, столиці Кенії відбулась важлива зустріч (High-Level meeting of the Global HIV Prevention Coalition (GPC) перед конференцією ICPD25.

Консультантка з мобілізації Вєлта Пархоменко ділилась досвідом України, прикладами адвокації Спільноти. На зустрічі проходили гарячі дискусії щодо конкретних підзвітних дій, потрібних для покращення ситуації з ВІЛ у 2020 року.

Перша половина зустрічі була присвячена молодим жінкам, обговоренням існуючих проблем та напрацюванням глобальної стратегії з метою забезпечення доступу жінок до послуг сексуального репродуктивного здоров’я та ВІЛ-послуг.

«Я говорила про ті потужні організації спільнот, що працюють в Україні, про те, скільки ми робимо. Проте не завжди нас чують, тому що все ще існує криміналізуюча наркополітика, дискримінюючі закони, обмеженість послуг. І це потрібно змінити», — повідомила Вєлта.

Важливо: проект «Нічого для нас без нас — 2019» реалізується БО «БФ «ВОЛНА» за підтримки «100% життя» — Мережа ЛЖВ та Альянс громадського здоров’я Alliance for Public Health

Залишились питання?

Залиште свої контактні данні, і ми зв'яжемося з Вами якнайшвидше, щоб відповісти на ваші питання та допогти Вам

© "ВОЛНА", Всі права захищені