"ВОЛНА" відкриває ПОШ на базі офісу у Києві

04.08.2020

 Увага, друзі!

Гарна новина для спільноти!

БО БФ "ВОЛНА" разом з партнерською організацією БО "ДРОП ІН ЦЕНТР", яка виконує держзамовлення ЦГЗ МОЗ України за програмою Зменшення Шкоди, розширюють свою співпрацю і повідомляють про відкриття ПОШа  (пункту обміну і видачі шприців) на базі офісу "ВОЛНИ" в Києві .

  Адреса ПОШа: Київ, вул. Будівельників 21/9 офіс 2. Графік роботи: будні дні, за більш детальною інформацією звертайтесь у коментарях до цього допису.

 

 Ми не рекламуємо і не пропагуємо вживання наркотиків, але ми хочемо приймати дійсно активну участь в подоланні епідемії ВІЛ/ СНІДу, туберкульозу та інших соціально-небезпечних захворювань в Україні.

 

Ми пропонуємо кожному ЛЖН безкоштовну можливість отримувати презервативи, шприци, спиртові серветки, інформативні брошури і журнали (наприклад, "Мотильок", "Не улетай", "Подорожник").

  

У нас ви зможете пройти скринінг на туберкульоз і зробити експрес-тест на ВІЛ-інфекцію. У разі позитивного результату  ми організуємо повний інформаційний та соціальний супровід в СНІД-центр для уточнення діагнозу, обіцяємо сприяти в організації повного обстеження, отримання психологічної допомоги та консультації фахівців щодо початку антиретровірусної терапії.

Ви можете в звернутися в наш офіс за безоплатною первинною юридичною допомогою і підтримкою.

 Пам'ятайте - Ви не одні!

 

 Ми завжди зможемо Вам допомогти!

 

 

 

Важливо: проект «Нічого для нас без нас - 2020» реалізується БО «БФ «ВОЛНА» за підтримки «100% життя» - Мережа ЛЖВ та Альянс громадського здоров'я Alliance for Public Health

 

 

 

Залишились питання?

Залиште свої контактні данні, і ми зв'яжемося з Вами якнайшвидше, щоб відповісти на ваші питання та допогти Вам

© "ВОЛНА", Всі права захищені