Оприлюднена фінальна версія Аналітичного звіту за результатами Інтегрованого біоповедінкового дослідження проведеного у 2020 році

15.09.2021
Оприлюднена фінальна версія Аналітичного звіту за результатами Інтегрованого біоповедінкового дослідження серед людей, які вживають наркотики ін’єкційним шляхом, проведеного у 2020 році (ІБПД ЛВІН 2020).
Варто зазначити, що ця наукова робота відбулась за безпосередньої участі фахівців БО БФ «ВОЛНА», які організовували польовий етап та проводили безпосереднє опитування ключових груп.
 
Особливість праці в тому, що ІБПД серед ЛВІН 2020 було проведено в рамках проекту «Підтримка системи епідеміологічного нагляду за ВІЛ і системи управління / поліпшення якості лабораторій Міністерство охорони здоров'я України, покращення використання стратегічної інформації та розбудова потенціалу громадської охорони здоров’я в рамках Надзвичайної ініціативи Президента США з надання допомоги у боротьбі з ВІЛ/СНІД (PEPFAR)» (SILab), який реалізується за технічної та фінансової підтримки Центрів контролю та профілактики захворювань США (CDC).
 
У фінальному звіті представлені ключові результати Інтегрованого біоповедінкового дослідження, проведеного в 12 містах України у 2020 році.
Дослідження спиралось на крос-секційний дизайн із використанням вибірки, що спрямовується та реалізується самими респондентами. Вибіркова сукупність дослідження склала 6001 ЛВІН.
 
«Оприлюднені дані стануть у пригоді фахівцям для ефективного планування активностей та при розробці адвокаційних заходів», - впевнений Oleg Dymaretsky, директор БО БФ «ВОЛНА».

Залишились питання?

Залиште свої контактні данні, і ми зв'яжемося з Вами якнайшвидше, щоб відповісти на ваші питання та допогти Вам

© "ВОЛНА", Всі права захищені