Ділимося кращими практиками!

26.04.2021
В рамках проєкту Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом і малярією Олег Димарецький, директор БО БФ «ВОЛНА», з метою зміцнення партнерства та підвищення потенціалу спільноти ЛВІН відвідав Черкаський регіон. Впродовж робочого візиту керівник провів зустрічі з партнерами — БО «Від серця до серця», Мережа БО "100% ЖИТТЯ ЧЕРКАСИ" , а також з лідерами та представниками спільноти.
 
Під час зустрічей обговорювали проблеми та ділились позитивним досвідом роботи в умовах пандемії COVID-19. Зокрема, йшлося про адаптацію послуг зменшення шкоди під потреби клієнтів в умовах карантину.
Також обмінялися напрацюваннями в царині відстоювання інтересів представників спільноти, у тому числі завдяки роботі в кордрадах. Особливу увагу приділили темі бюджетної адвокації послуг.
 
«Окрема подяка керівнику Nesvat Nataliia, менеджерам напрямків партнерських організацій та регіональним лідерам за підтримку. Сподіваюся, що наше партнерство і надалі буде таким же продуктивним», - відзначив Oleg Dymaretsky
.

Залишились питання?

Залиште свої контактні данні, і ми зв'яжемося з Вами якнайшвидше, щоб відповісти на ваші питання та допогти Вам

© "ВОЛНА", Всі права захищені