Адвокатуємо відкриття в Бучанському районі Київської області

11.03.2021
Адвокатуємо відкриття в Бучанському районі Київської області сайту ЗПТ, де б учасники програми могли отримувати замісний препарат безкоштовно. З цією метою регіональний представник БО БФ «ВОЛНА» відвідав м. Ірпінь. Його завданнями було налагодити зв’язок з партнерськими НУО, щоб надалі розробити спільний план дій для відкриття кабінету ЗПТ. Він також поспілкувався з майбутніми пацієнтами кабінету.
Під час робочої зустрічі Андрія Федоренка, регіонального представника БО БФ «ВОЛНА", з клієнтами платного сайту обговорили перспективи впровадження в місті програми ЗПТ коштом держбюджету.
«Поспілкувавшись з клієнтами платного сайту ЗПТ, запропонував учасникам після початку повноцінної компанії, написати звернення з обґрунтуванням, чому їм потрібен безкоштовний доступ до програм зменшення шкоди, а саме ЗПТ, у м. Ірпінь».
Цю новину учасники платного сайту прийняли дуже емоційно і радісно та побажали успіхів. На даний час представниками БО БФ "ВОЛНА" розробляється бланк заяви, завдяки якій усі бажаючі зможуть зробити звернення до РП БО БФ "ВОЛНА" про допомогу у відкритті сайту ЗПТ у Бучанському районі.

Залишились питання?

Залиште свої контактні данні, і ми зв'яжемося з Вами якнайшвидше, щоб відповісти на ваші питання та допогти Вам

© "ВОЛНА", Всі права захищені